Se separa carnea de os si se fac doua foi din piept, cu tot cu piele.
Se separa carnea de os si se fac doua foi din piept, cu tot cu piele.
Se bat putin cu ciocanul de facut snitele, se sareaza, se unge carnea cu mustar, se presara putin rozmarin si usturoi verde tocat.
Se toaca ardeiul, rosia, se amesteca cu ouale batute spuma si se pun in tigaie, cu putin ulei; se prajesc putin, amestecandu-se usor si se pune omleta peste carne, se mai adauga cascaval ras, se pune cate un cremvusti, se ruleaza usor si se leaga cu sfoara.
Se fac doua rulade ce se pun intr-o tava, se adauga o canita de vin, se ung ruladele cu mustar, se presara boabe de piper si se da tava la cuptorm pentru circa o oram la foc potrivit.
Sa aveti pofta, dragilor!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii