Ingrediente
1 piept de gasca, 4 oua, 2-3 ciuperci mari, 1/2 ardei rosu gras, 1 ceapa, condimente pentru pui, sare si piper, 200 ml vin rosu sec, 200 ml apa
Dificultate: Medie | Timp: 2h 15 min
24 voturi
Mod de preparare
Ouale batute se amesteca cu legumele si apoi se pun intr-o tava si se da totul la cuptor 10-15 min. Cand omleta este coapta, se lasa sa se raceasca in tava. Pieptul de gasca se taie in felii. Se bat putin pentru a se intinde. Portionam carnea pentru a avea doua rulade egale. Pe o folie alimentara se aranjeaza carnea, se condimenteaza. Portionam omleta la marimea ruladei.Transferam apoi omleta peste carne si cu ajutorul foliei rulam strans. Fiecare rulada se impacheteaza in folie de aluminiu. Se pun in tava, adaugam vinul si apa si se dau la cuptor pentru 60 min.
Scoatem rulada din folie si o transferam pe un platou. Servim cu garnitura de cartofi piure.
Adina Tulceanu , 16 martie 2014
vai , arata delicios!
Aghinitei_Maria (Maestru bucatar) , 16 martie 2014
cred ca o sa fac si eu: usor, gustos si aspectos! :)
Suzana Suzy , 16 martie 2014
minunat
Hossu Claudia , 14 martie 2014
O RETETA DELICIOASA SI GUSTOASA
Ileana Bojan , 06 martie 2014
Foarte bine arata!
Dinu Maria Otilia , 06 martie 2014
arata absolut minunat.
Marina Koloszar , 04 martie 2014
bravo , simplu si f.bun
Dragomir Cristina , 04 martie 2014
yumiii, papa bun!
Serban D Catalina , 04 martie 2014
arata delicios
Postolache Violeta , 03 martie 2014
Arata grozav!
Viorel Plescan , 03 martie 2014
Super bun!