autor:

burdulea maria elena

» » , Aperitive, Retete de Craciun

Rulada din piept de pui cu branza telemea

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 aprilie 2010

Ingrediente
1 piept de pui mare, 200 g telemea de oi, 2 oua, 1 legatura ceapa verde, 1 leg. usturoi verde, 1 leg. marar verde, 1 leg. patrunjel verde, sare, piper, putin ulei pt uns folia si rulada.

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

42 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui spalat, tamponat cu un servet absorbant se taie felii, se bate cu ciocanul de carne, se pipereaza, se sareaza doar pe partea exterioara(in interior se pune umplutura de telemea care este deja sarata), se pune deoparte. Tocam verdeturile marunt, razuim telemeaua, le asezam intrun castron, adaugam ouale batute, piper, amestecam totul foarte bine.
Pe o folie de aluminiu unsa cu ulei se aseaza feliile de piept petrecute putin una peste alta, asezam umplutura de branza cu verdeata si rulam carnea peste umplutura. Se unge rulada cu ulei, se impacheteaza in folie si se da la copt in cuptorul preincalzit timp de 50 minute (cu aproximatie) la foc potrivit. Cu 10 minute inainte de a fi gata, se desface folia sa se rumeneasca putin rulada. Se scoate pe un carpator sa se raceasca, se taie felii si se aseaza pe o farfurie, se decoreaza dupa imaginatie.
Sfat: este bine sa asezati de la inceput bucatile de piept pe folia unsa de aluminiu si sa rulati acolo carnea. Este mai greu sa o mutati pe folie dupa ce ati rulat-o.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui cu branza telemea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 26 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 decembrie 2014

    Multumesc BackupConta

  • BackupConta (Bucatar sef) , 17 decembrie 2014

    Arata foarte bine, o sa incerc si eu

  • Calinescu_Gabriela

    Calinescu_Gabriela (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2014

    minunata

    • Gabi Ciulei , 05 decembrie 2013

      cred ca am sa-l incerc va fi un minunat aperitiv !!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2013

      Constanta, e foarte buna.

    • Proca Constanta , 26 noiembrie 2013

      O bunatate

    • Geanina

      Geanina (Chef de cuisine) , 04 februarie 2012

      Mmm arata bine tare!!!!*****

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2012

      Constanta, Mihaela, va multumesc.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 februarie 2012

      Ce buna si frumoasa!*****

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Arata foarte bine si cred ca e la fel de buna.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      Monica, imi cer scuze, eu am postat pozele altfel, dar PC a facut astfel selectia. Am vrut sa fie prima si ultima poza cu preparatul in faza finala, insa nu a iesit asa.

    • Monica Rus (Maestru bucatar) , 21 aprilie 2010

      E frumoasa, dar cam amestecate pozele.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      In poza 12 este aceasta rulada, alaturi de o rulada din carne de porc, pe care daca te intereseaza o gasesti si aici http://www.gustos.ro/retete-culinare/aperitive-cu-carne/rulada-din-carne-de-porc-cu-arome-de-primavara.html

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Buna rulada.Mi-a facut pofta.(In poza 12 ce rulada e?)

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Salvat, votat si bineinteles - mancat- Arata super. Felicitari!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Multumesc, sunt chiar fericita ca va place. Intradevar au fost probleme cu vizualizatul pozelor, dar vad ca acum merge, se vad toate pozele, e f. important si procesul de preparare uneori.

    • elenita

      elenita (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      felicitari doamna elena arata super

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Felicitari din toate punctele de vedere...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Cred ca este foarte buna.Felicitari.Merita retinuta reteta si incercata, desigur.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Ce bun! inghit in sec...felicitari.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Si de la mine 5 stelute. Ce pacat ca nu se vad pozele,decat cea din bara.

    • burdulea maria elena , 19 aprilie 2010

      Multumesc mult pt aprecierile frumoase.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Felicitari,Maria ! Ai de la mine 5 stelute !Si a,m salvat reteta.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Un deliciu... si arata si foarte bine, felicitari !

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      frumos arata ,prezentare f frumoasa

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      o bunatate!!!Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

42 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui mare
  • 200 g telemea de oi
  • 2 oua
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 leg. usturoi verde
  • 1 leg. marar verde
  • 1 leg. patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • putin ulei pt uns folia si rulada.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc BackupConta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Empanadas cu praz si pastrama