Pieptul de rata il taiam fara sa desprindem bucatile una de alta pentru a obtine o bucata mare . Cu batatorul de carne o batem o usor pentru a intinde putin si penru a se fragezi. Condimentam cu sare si piper si cu coaja razuita de lamaie .
Lasam deoparte carnea si incepem sa ne ocupam de umplutura .
Fisticul impreuna cu ceapa verde spalata o punem intr-un robot si le facem pasta .
Peste fistic si ceapa razuim cascavalul si amestecam .
Carnea cu pielea spre tocator o umplem cu fisticul , ceapa si cascavalul si rulam avand grija sa inchidem bine capetele ca sa nu iasa umplutura in timpul procesarii termice.
Ruloul obtinut il legam cu ata de bucatarie si intr-un grill incins asezam carnea cu pielea in jos . Rumenim carne pe toate partile , apoi o dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 minute.
Este o reteta perfecta pentru un fel principal servita alaturi de garniture preferata sau rece ca si aperitiv .
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii