Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel si il batem usor cu ciocanul de snitele.
Il condimentam cu sare, piper si putina boia dulce.
Punem felii de ciuperci, fasii de ardei rosu si cate un carnat de casa.
Rulam bine fiecare rulada si le prindem cu snururi de silicon (daca nu aveti, puteti sa le prindeti cu scobitori).
Le asezam intr-o tava, le presaram cu sare, piper si busuioc uscat.
Rosiile decojite le tocam, adaugam o cana de apa si turnam tot acest amestec in tava. Punem si ciupercile care ne raman.
Pe fiecare rulada punem cate doua cubulete de unt.
Acoperim tava cu staniol, pe care il intepam putin, si o introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita.
Lasam o ora, scoatem staniolul, stropim cu zeama din tava si lasam descoperit, cam 20 de minute.
O mai stropim de circa doua ori.
Cand este gata, le scoatem din cuptor. Se poate servi atat calda cat si rece!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii