Se bat albusurile spuma, se adauga zahar, galbenusuri, ulei, vanilie, faina, praf de copt stins cu zeama de lamaie.Dupa omogenizare se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata. Dimensiunea tavii:cca. 20/30
Se coace timp de 10 minute, se rastoarna pe un prosop de bucatarie pudrat cu zahar pudra si se ruleaza cu ajutorul prosopului. Se lasa sa se raceasca apoi se desface si se unge cu crema sau gem. Eu am glazurat cu 100gr. ciocolata menaj topita amestecata cu 20 gr. unt
Pentru a obtine o rulada de cacao se adauga 2-3 linguri cacao, si se umple cu o crema de vanilie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii