Rulada gustoasa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc
  • 200 g carne de vita
  • 100 g costita
  • 2 oua
  • o felie de paine muiata in lapte
  • o ceapa
  • ulei pentru prajit
  • 200 g cascaval feliat sau branza topita
  • 1 ardei rosu
  • 200 g masline feliate
  • condimente

Mod de preparare

Desfaci muschiul, il bati sa obtii o foaie de marimea unei tavi.

Umplutura: calesti ceapa. Dai pe masina carnea, painea si costita, adaugi ceapa, ouale,condimentezi.Asezi umplutura in strat uniform peste foaia de muschi.Peste umplutura presari felii de masline,peste care asezi feliile de cascaval sau branza topita.Intr-unul din capate, pe lungimea foii asezi batoane de ardei rosu de 1 cm grosime. Numai in capat.Rulezi, prinzi cu scobitori,asezi in tava de chec unsa cu ulei, dai la cuptorul incins pentru aproximativ o ora si 20 min (in functie de cuptor). La jumatatea perioadei e bine sa intorci daca ai posibilitatea.Lasi sa se raceasca pe un gratar, tai felii si servesti la aperitiv. Dupa imaginatie, poti folosi si alte ingrediente la umplutura.Poti sa invelesti in folie de aluminiu si nu mai e nevoie de scobitori.Scoti folia inainte sa se raceasca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise