Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana obtinem o crema care curge in fir neintrerupt.
Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana obtinem o crema care curge in fir neintrerupt. Se adauga alternativ faina si amidonul, amestecate in prealabil si cernute.
Se incorporeaza si albusurile batute spuma tare cu un praf de sare. La final se adauga cafeaua solubila si pudra de roscove si se amesteca superficial, apoi se toarna in tava tapetata cu hartie, se coace cca. 20 minute, apoi se desface cu lama unui cutit de pe hartie, se lasa sa se raceasca, apoi se intoarce cu partea coapta pe hartie, in sus. Aceasta se unge cu frisca batuta si intarita, apoi o rulam cu ajutorul hartiei si se lasa la rece de pe o zi pe alta. Se topesc cateva tablete de ciocolata alba, se intinde deasupra ruladei si se presara deasupra miez de nuca maruntit. Se mai lasa la frigider cca. 10 minute, apoi se poate felia.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii