Reteta postata pe: 14 mai 2010
Ingrediente
1 foaie foietaj, 150 g cascaval, 150sunca, 1/2 piept de pui facut la gratar, un ou, mac(sau alte seminte)
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se intinde foaia de foietaj (se mai opresc cateva fasiute pentru a o \"lega\"),se rade cascavalul si se pune pe toata suprafata foietajului.Se taie sunca, se taie pieptul de pui si se \"arunca\" peste cascaval.Am rulat bine.Cu ajutorul \"resturilor\" de foietaj am \"legat\" rulada.
Se bate bine un ou si se unge rulada.Se presara cu mac si se da la cuptor pana cand se rumeneste.Se scoate din cuptor , se lasa sa se raceasca si se taie.
O bunatate...............Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada sarata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Czompa (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010
Super arata! Trebuie neaparat incercata! Felicitari, ai 5 stele de la mine!
maria mihalache , 14 iunie 2010
Cum sa nu te primesc Laly.................mai ales ca vii cu bere pe caldura asta.Pup!
LALY (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010
Ce buna trebuie sa fie Medi.Daca vin eu cu berea rece,ma primesti la o portie?
maria mihalache , 25 mai 2010
O bucata pentru tine Lenutica si una pentru Constanta.Pup!
burdulea maria elena , 25 mai 2010
Medi, m-am intors sa iau o bucata, arata tare bine.
constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010
Ce bine arata ,cred ca e o bunatate !
maria mihalache , 17 mai 2010
Multumesc,Lenutica!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 mai 2010
Foarte bine ti-a iesit, Medi.
maria mihalache , 16 mai 2010
Multumesc de vizita Cecilia!
maria mihalache , 16 mai 2010
Uite ca nu m-am gandit la smantana,Sidy..........o idee tare buna.........pup si multumesc!
maria mihalache , 16 mai 2010
Multumesc, multumesc tare mult Cami.
maria mihalache , 16 mai 2010
Da,Eugen...............multumesc de vizita.
maria mihalache , 16 mai 2010
Da, este tare gustoasa Alina.
maria mihalache , 16 mai 2010
Multumesc,Ramona!
maria mihalache , 16 mai 2010
Multumesc,Mihaela!
maria mihalache , 16 mai 2010
Julya, testeaz-o cu incredere.............la incrediente poti pune ce iti place tie sau ce ai prin frigider.
maria mihalache , 16 mai 2010
Multumesc,Valentina!
maria mihalache , 16 mai 2010
Multumesc,Silvioara!
maria mihalache , 16 mai 2010
Ma bucur ca iti place,Costy..........te mai astept.
maria mihalache , 16 mai 2010
Multumesc,Lia si te mai astept.
maria mihalache , 16 mai 2010
Ai perfecta dreptate,Constanta...............pup!
Alice85 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010
Arata minunat ,f buna idee te felicit,uite m-ai facut sa inghit in sec.*****,am salvat .
alialexa2006 , 15 mai 2010
foarte buna....
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 mai 2010
Foarte buna!
Sidy (Chef de cuisine) , 15 mai 2010
Normal ca e o bunatate !!! Cui nu i-ar placea asa ceva si mai ales sa fie si calda scoasa din cuptor si cu o lingura de smanatana deasupra. Bravo Medi !!!
husni (Chef de cuisine) , 15 mai 2010
O minunatie,aspectuoasa !5 stelute.
Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 15 mai 2010
Reteta retetei tale ?- o idee fascinanta pentru un amstec de ingredinte apetisant ?, nu ?
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 mai 2010
Arata tare bine! Cred ca este la fel de gustoasa!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
Arata super,si place tuturor!felicitari!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
Foarte apetisanta!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
Arata super bine...
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
Delicioasa.Si tare frumos prezentata.
COSTY HUNNY , 14 mai 2010
o bunatate deja imi e pofta! salvez reteta si o sa o incerc si eu.bravo
Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
Rapid, gustos si aspectos. Felicitari !
constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
Usor de facut si foarte buna.