Am folosit tava de cuptor;e mare.Are 40/35 cm.Pe tava se presara toata cantitatea de nuca de cocos.
Intr-o cratita,se amesteca,zaharul,faina si laptele(la rece).Laptele se pune incetul cu incetul,ca faina sa nu faca cocoloase.Apoi,punem cratita pe foc;se pune si untul.Amestecam tot timpul.
Dupa ce fierbe,facem focul f.mic si amestecind tot timpul,fierbem inca cca 2 minute.
Luam compozitia de pe foc,o punem peste nuca de cocos.Eu,am pus in comp.niste vanilie.
Dupa ce punem comp. peste nuca de cocos,o nivelam,putin,cu o lingura.
Lasam tava cu nuca de cocos si budinca,sa se raceasc f.bine;eu am pus-o vreo 2 ore in frigider.
In timpul asta batem frisca lichida;eu am pus putin intaritor de frisca.
Frisca rece,o punem peste “budinca”,rece.Peste frisca,se presara nuca macinata.
Lasam totul sa se raceasca(am lasat de seara pe dimineata),apoi se ruleaza.
E un deliciu.Pofta buna.
Am facut ieri,inca o data,reteta si uraaaaa,mi-au iesit rulourile.
Arata mult mai bine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii