Reteta postata pe: 29 iunie 2008
Ingrediente
Foaie de rulada:, 4 oua, 4 lg zahar, 4 lg faina, 1 lg cacao, Crema:, un plic de budinca de vanilie, 300ml lapte 150gr zahar, 100gr margarina, dulceata de visine, Glazura:, 100gr ciocolata, 1 lingurita miere, 50 gr margarina
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Din ingredientele de mai sus se face o foaie de rulada pe care o punem la copt pe hartie de copt. Dupa ce s-a copt, o pudram cu un pic de faina si o rulam cu totul. Crema o preparam dupa instructiunile de pe plic, numai ca folosim doar 300 ml lapte si mai adaugam si margarina dupa ce s-a racit. Scoatem rulada din hartie, punem un strat de dulceata, apoi unul de crema, si rulam. Dupa ce am tinut-o o ora la frigider, o glasam si decoram dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Visinica" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o
38 voturi
27 comentarii
1h
Incepem asa:
pentru un blat folosim:
4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009
Foarte frumoasă şi gustoasă rulada ta! Am salvat-o!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2009
Tare bine arata,felicitari.Bun,bun,bun.Doar prima poza se vede,pe celelalte nu le proceseaza.
mac myra (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009
Delicioasa.....mai ales ca are dulceata de visine.
mirey (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009
Intotdeauna mi-au placut ruladele.Ai multe retete interesante.Felicitari!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 mai 2009
Arata tare bine!