Rulada Visinica

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulada Visinica

Ingrediente

  • Foaie de rulada:
  • 4 oua, 4 lg zahar, 4 lg faina, 1 lg cacao
  • Crema:
  • un plic de budinca de vanilie, 300ml lapte 150gr zahar, 100gr margarina, dulceata de visine
  • Glazura:
  • 100gr ciocolata, 1 lingurita miere, 50 gr margarina

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se face o foaie de rulada pe care o punem la copt pe hartie de copt. Dupa ce s-a copt, o pudram cu un pic de faina si o rulam cu totul. Crema o preparam dupa instructiunile de pe plic, numai ca folosim doar 300 ml lapte si mai adaugam si margarina dupa ce s-a racit. Scoatem rulada din hartie, punem un strat de dulceata, apoi unul de crema, si rulam. Dupa ce am tinut-o o ora la frigider, o glasam si decoram dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise