Pieptul de curcan se taie felii si se bate ca pentru snitele.
Condimentam bine pieptul apoi il ungem cu mustar.
O bucata o umplem cu branza telemea rasa, felii de ardei rosu, masline si cabanos.
Alta bucata o umplem cu cascaval ras, branza telemea si masline iar alta bucata cu cascaval , branza rasa si gogosar murat.
Rulam pieptul cat mai strans si il legam cu ata alimentara sau il fixam cu scobitori,
Punem apoi bucatile de rulada intr-un vas termorezistent , le stropim cu putin ulei si le asezonam. Adaugam o cana cu apa si dam la cuptorul dinainte incalzit la 17o grade C sa se rumeneasca frumos ruladele. Din cand in cand le rotim sa prinda o culoare aramie pe toate partile si le udam cu sosul din tava.
Cu 10 minute inainte de a fi gata, adaugam vinul si lasam sa mai fiarba pina se evapora tot vinul, aproximativ 10 minute.
Se scoate din cuptor si se lasa la racit pina a doua zi cand se scoate ata sau scobitorile si se feliaza ruladele, apoi se aseaza pe platou.
Pofta mare !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii