Separi albusurile de galbenusuri,bati spuma albusurile pui zaharul lingura cu lingura si bati pana se intareste bezeaua.
Adaugi galbenusurile treptat,faina, uleiul si praful de copt amestecand usor de jos in sus.
Torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata si o dai la cuptor pt 30 de min. la foc mic.
Rastorni blatul pe un servetel umed si indepartezi hartia de copt sau staniolul.Rulezi blatul impreuna cu servetelul.
Se deruleaza blatul racit si se intinde ciocolata apoi se ruleaza din nou.
Se decoreaza cu glazura de cicolata preparata exact ca pe plic si se preseaza apoi cu nuca de cocos.
Se da la rece 3-4 ore o tai feli si se poate servi.
Pofta Buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii