Separi albusurile de galbenusuri,bati spuma albusurile pui zaharul lingura cu lingura si bati pana se intareste bezeaua.
Adaugi galbenusurile treptat,faina, uleiul si praful de copt amestecand usor de jos in sus.
Torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata si o dai la cuptor pt 30 de min. la foc mic.
Rastorni blatul pe un servetel umed si indepartezi hartia de copt sau staniolul.Rulezi blatul impreuna cu servetelul.
Se deruleaza blatul racit si se intinde ciocolata apoi se ruleaza din nou.
Se decoreaza cu glazura de cicolata preparata exact ca pe plic si se preseaza apoi cu nuca de cocos.
Se da la rece 3-4 ore o tai feli si se poate servi.
Pofta Buna!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii