Rulada cu ciocolata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Rulada cu ciocolata

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 lg de zahar
  • 4 lg de faina
  • 2 lg de ulei
  • un praf de sare
  • 1/2 de praf de copt
  • cicolata din comert: fineti sau nutela.Cicolata mea e din strainatate nu din tara.
  • un plic de glazura cu gust de ciocolata
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Separi albusurile de galbenusuri,bati spuma albusurile pui zaharul lingura cu lingura si bati pana se intareste bezeaua.

Adaugi galbenusurile treptat,faina, uleiul si praful de copt amestecand usor de jos in sus.

Torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata si o dai la cuptor pt 30 de min. la foc mic.

Rastorni blatul pe un servetel umed si indepartezi hartia de copt sau staniolul.Rulezi blatul impreuna cu servetelul.

Se deruleaza blatul racit si se intinde ciocolata apoi se ruleaza din nou.

Se decoreaza cu glazura de cicolata preparata exact ca pe plic si se preseaza apoi cu nuca de cocos.

Se da la rece 3-4 ore o tai feli si se poate servi.

Pofta Buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise