Intind bine aluatul -nu trebuie sa fie tare mare caci rulez numai o data ca sa se poata coace.
Pe aluat presar din sosul de rosii tona scursa si faramitata,ceapa,si masline.Rulez aluatul o data indoindul la capete.Il pun in tava cu pergament si il ung cu putina apa rece si ornez cu rosioare cherry.Il las sa se coaca 20-30 de minute la 200 de grade sau pina sa rumenit frumos.Se poate servi indata dar este mai gustos cind se raceste,sau a doua zi.
Iar pentru cine nu stie -cantitatile ptr aluat de pita sint:1kg de faina
50 gr de drojdie proaspata
1/4pahar ulei de masline
1lingura de zahar ptr drojdie
1lingurita sare
2-21/2pahre de apa calduta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii