Pentru început am curățat carnea de somon îndepărtându-i pielița. Am tăiat-o pe mijloc astfel încât să obțin o bucată mai lunguiață.
Am pus într-un castron untul și piperul roșu. Am omogenizat după care am adăugat hribii tăiați cubulețe. Eu am folosit hribi de la congelator.
Am întins umplutura pe toată suprafața fileului de somon, apoi am rulat cu grijă să nu rup fibra acestuia.
Am așezat ruloul în vasul ceramic Crock Pot împreună cu morcovii baby. Am presărat puțină sare și câteva boabe de piper Szechuan. Am setat programul ”low” și am gătit somonul timp de o oră și jumătate.
Pe ultima sută de metri m-am ocupat de sosul de alune de pădure. Am folosit alune culese de mine, deci a trebuit mai întâi să le sparg. :) Le-am prăjit ușor iar mai apoi, le-am măcinat cu ajutorul râșniței de cafea.
Am pus într-o cratiță smântâna dulce și alunele de pădure măcinate și am amestecat continuu. Când a ajuns la punctul de fierbere am dat sosul deoparte.
Pe o farfurie am așezat patul de morcovi urmat de ruloul de somon. Am servit împreună cu sosul cald.
Poftă bună!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii