Rulouri aperitiv, cu felii de paine toast. Am preparat aceasta reteta de rulouri aperitiv cu paine fara gluten, dar se poate prepara cu orice fel de paine toast.
Am preparat aceasta reteta de rulouri aperitiv cu paine fara gluten, dar se poate prepara cu orice fel de paine toast.
Sunt niste rulouri de mare efect si pot tine loc de sandviciuri pentru pachetul de scoala sau serviciu.
Asezam feliile de paine pe un tocator, sau blat de lucru si le aplatizam usor cu sucitorul de aluaturi.
Nu insistam prea mult, pentru a nu le rupe.
Asezam apoi cate o pulpa de pui dezosata si preparata la gratar in prealabil( eu le-am avut preparate cu o zi inainte) si cate o felie de gogosar murat, apoi impaturim felia de paine, peste cele doua ingrediente si acoperim ingredientele in partea exterioara cu inca o felie de paine.
Amestecam ouale cu un praf de sare si putin ghimbir ras, atat cat se ia intre degete, adaugand si o lingura de faina, pentru a fi compozitia mai omogena.
Trecem rulourile prin compozitia de oua si le prajim in uleiul de palmier pentru cateva secunde pe fiecare parte.
Le servim atat calde, cat si reci, cu legume proaspete si un ceai bun.
Sunt tare de efect, se prepara rapid si pot constitui baza unui pachetel de scoala sau de serviciu.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii