Rulouri cu branza sarata si smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulouri cu branza sarata si smantana

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • 500 g telemea de oaie
  • 200 g smantana
  • un galbenus
  • marar
  • ulei

Mod de preparare

Foile de placinta se lasa la dezghetat.Intre timp se faramiteaza branza cu ajutorul unei furculite(eu am ales varianta asta)sau se rade si se amesteca cu smantana si mararul.Este de preferat sa folosim marar verde dar eu nu am avut in casa decat uscat asa ca pe acesta l-am folosit.

Cand foitajul este dezghetat se intinde o foaie de placinta pe care o ungem cu unt sau ulei si tot asa pana la ultima foaie..Asezam foile una peste alta(cate 4 la numar) si la unul din capete punem cateva linguri generoase din compozitia de mai sus.

Rulam si asezam rulourile intr-o tava pe care o ungem cu putin ulei si o tapetam cu hartie de copt.

Batem bine un galbenusi si ungem fiecare rulou in parte .Dam la cuptor si lasam sa se rumeneasca frumos dupa care scoatem din cuptor si servim.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise