Rulouri cu branza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Rulouri cu branza

Ingrediente

  • * Pentru aluat avem nevoie de:
  • * 250 ml lapte
  • * 1 ou
  • * 50 g zahar
  • * 2 plicuri zahar vanilat
  • * 1 lingurita drojdie uscata
  • * 100 g unt
  • * 550 g faina
  • * Pentru umplutura de branza avem nevoie de:
  • * 500 g branza
  • * 200 ml frisca lichida
  • * 200 g zahar
  • * 2 oua
  • * esenta de rom

Mod de preparare

Oul il mixam cu un praf de sare,cu zaharul si cu zaharul vanilat.Adaugam laptele caldut,apoi jumatate din cantitatea de faina si drojdia. Amestecam bine si dupa ce s-a omogenizat adaugam si untul moale.

Toata aceasta compozitie am pus-o in cuva masinii de paine,am adaugat si restul de faina si ne-am vazut fiecare de treaba. :)) Am setat programul de framantare+dospire.

Aluatul il intindem intr-o foaie (sau 2-3,depinde de suprafata de lucru) groasa de 1-1,5 cm.

Si ungem cu umplutura de branza.

Rulam foaia pe lungime,apoi cu un cutit bine ascutit,taiem oblic bucati de 3-4 cm,pe care le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Le mai lasam un pic la crescut,le ungem cu galbenus desfacut cu putin lapte si dam la cuptor,la 180 de grade,pana se rumenesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise