Rulouri cu ciuperci

Rulouri cu ciuperci. Tocam ghebele marunt şi le prajim pentru 10 minute aproximativ, atat cat sa se rumeneasca usor.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulouri cu ciuperci

Ingrediente

  • 200 gr ghebe
  • 2 fire de cepă verde
  • 4 foi de placintă
  • 200 gr caşcaval
  • 2 ouă mari
  • 2 linguri cu smântână

Mod de preparare

Tocăm ghebele mărunt şi le prăjim pentru 10 minute aproximativ, atât cât să se rumenească uşor.

Întindem foile de plăcintă (aşezate una peste alta) şi le ungem cu un ou bătut spumă.

Presărăm jumătate din cantitatea de caşcaval şi ceapa verde tocată mărunt.

Adăugăm ghebele rumenite şi caşcavalul rămas.

Rulăm foile de plăcintă cu grijă. Le ungem deasupra cu un ou amestecat cu cele 2 linguri cu smântână.

Opţional, feliem ruloul din loc în loc, la distanţă egală

Se coace până ce se rumeneşte frumos. Se servesc la pachet, la scoala, la drum, oriunde sunt minunate! Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise