Pentru sos
1. Se amesteca intr-un castron coaja rasa si zeama de lamaie cu menta si iaurtul, apoi se acopera si se pune sosul la rece pana cand se serveste.
Pentru rulouri
1. Se incalzeste cuptorul la 180ᵒC.
2. Fileul de peste se taie fasii (a cate 100 gr), se stropeste cu zeama de lamaie si se presara cu condiment pentru peste.
3. Intr-un vas, se amesteca faina cu 2 oua, sare si piper pana cand se va obtine un aluat omogen.Se intinde aluatul intr-o foaie patrata de 3-4mm grosime si se taie in patrate cu latura de 10 cm.
4. Pe fiecare patrat de aluat se pune cate o bucata din fileul de peste, apoi se ruleaza aluatul, se unge cu ou batut, iar deasupra se presara semintele de mac.
5. Rulourile se aseaza intr-o tava stropita cu apa si se dau la cuptor 35-40 minute.Rulourile se servesc calde cu sosul de iaurt.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii