Ingrediente
ingrediente:, 350 gr iaurt natur, 50 gr unt, 1 lgta sare, 3 linguri ulei floarea soarelui, 1 ou, 500 gr faina, - 7 grame drojdie uscata, , pt umplutura:, 300 gr spanac (eu am avut congelat), 200 gr telemea sarata, 1 ou, 2 linguri gris, marar, in plus 1 ou pentru uns
Dificultate: Medie | Timp: 2h 20 min
12 voturi
Mod de preparare
Intre timp, am lasat spanacul la dezghetat. Apoi l-am tocat, nu marunt. Mie personal nu imi place spanacul tocat marunt.
Am faramitat telemeaua intr-un vas, am adaugat un ou si mararul tocat. Am amestecat si apoi am adaugat spanacul tocat si grisul si am amestecat iar. Am lasat compozitia sa se linisteasca.
Am pornit cuptorul.
Aluatul l-am intins intr-o foaie mare, nu foarte groasa. Am intins toata umplutura, am nivelat si apoi am rulat toata foaia. Am taiat rondele groase de 3 degete.
Am luat o tava, am asezat hartie de copt si am asezat rulourile pe care le-am uns cu ou batut.
Am pus la copt, la foc mediu, aproximativ 40- 45 minute, cat sa se rumeneasca frumos.