Se preseaza painea pana devine subtire.Se unge mai intai cu maioneza ,apoi se adauga feliile de sunca presata si terminam cu salata verde.Rulam fiecare felie de paine cu grija si o invelim in folie transparenta sau de aluminiu.Se procedeaza la fel cu restul de paine si de ingrediente.Se baga la rece pana a doua zi.Se taie fiecare rulou in felii si se servesc ca aperitiv sau ca ornament.Eu de ex am ornat salata rusa cu aceste aperitive.Se pot umple cu mai multe ingrediente:ton cu maioneza si ou fiert taiat marunt,betisoare de surimi cu maioneza si ou fiert etc...depinde gusturile fiecaruia.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii