Ingrediente
1 conopida, cateva fasii de ceafa afumata de porc, cateva linguri de fulgi de mei, sare, ierburi aromate de la Provence, rozmarin uscat, 1 ardei rosu kapia, ulei de masline , sare, 2 oua, fulgi de mei, cateva rosioare cherry, cateva scobitori de bambus
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
0 voturi
Mod de preparare
Ardeiul se prajeste in ulei pe toata suprafata, apoi se curata de pielita, se curata de cotor si samburi si se taie in fasii care se sareaza si se stropesc cu un pic de ulei de masline (eu am pus si un strop de otet balsamic). Se desfac fasiile de ceafa afumata si pe fiecare se pune cate un buchetel de conopida si o lingurita de ardei, se ruleaza usor si se prinde ruloul cu o scobitoare.
Se bat bine ouale, se pun cateva linguri de fulgi de mei intr-o farfurie. Fiecare rulou se trece prin oul batut, apoi se trece prin fulgii de mei. Se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt fiecare rulou, se pun si cateva rosioare printre ele, apoi pe fiecare rulou se toarna cate o picatura de ulei de masline si se presara deasupra rozmarin. Se dau la cuptorul deja incins cca. 10 minute pana se rumenesc usor. Sunt delicioase!!
Pofta buna!