Rulouri de curcan cu sunca afumata, in sos bechamel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de curcan cu sunca afumata, in sos bechamel

Ingrediente

  • piept de curcan,
  • sunca afumata felii subtiri,
  • sos bechamel (lapte, unt, faina alba, sare, piper, usturoi granulat),
  • cimbru,
  • cascaval

Mod de preparare

Am batut feliile de piept de curcan, cu ciocanul de snitele. Am presarat cimbru peste bucatile de piept de curcan, am pus o felie de bacon si le-am rulat prinzandu-le cu o scobitoare. Am uns un vas termorezistent cu unt, am asezat rulourile in el.

Sosul bechamel l-am facut din 350 ml lapte cald, 100 gr unt si 2 linguri faina alba, sare, piper si un pic de usturoi granulat (sosul l-am facut mai subtire) si am turnat peste rulouri. L-am bagat la cuptor 45-50 minute (pana prinde o crusta colorata pe deasupra). Dupa ce am asezat ruloul in farfurie, am ras cascaval pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise