Curatam dovlecelul si-l taiem in felii de aprox. 50mm. Presaram sare peste el si-l lasam asa timp de 15-20 minute. Pregatim doua farfurii adanci, una in care punem faina si una in care batem ouale bine, bine cu o furculita. Scurgem apa lasata de dovlecel.
Punem o tigaie cu ulei la incins. Luam cate o felie de dovlecel, o trecem prin faina pe ambele parti apoi prin ou si o punem in tigaie la prajit. Feliile se prajesc pe ambele parti, dupa care le scoatem pe servet de hartie pentru eliminarea grasimii in exces. Lasam paneurile sa se raceasca de tot si numai dupa aceia facem rulourile.
Luam cate o felie pe care asezam cascaval, rulam si daca este prea lata , o taiem in doua si o prindem cu o scobitoare. Le servim ca aperitiv si sunt delicioase cu rosii bine coapte.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii