Ingrediente
400gr spanac congelat,, 2 linguri mari unt,, 4 dinti usturoi,, 2 felii paine fara coaja,, 200 dl smantana,, piper,, 4 felii groase jambon afumat,, 500 dl sos Bechamel,, 2 galbenusuri,, 2 linguri mari parmezan ras.
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
3 voturi
Mod de preparare
2) Adauga spanacul si smantana, tempereaza cu piper, nu este nevoie de sare. Distribuie preparatul deasupra feliilor de jambon si inroleaza usor. Dispune intr-un vas care merge la cuptor.
3) Amesteca bine sosul Bechamel cu galbenusele si parmezan, toarna peste rulouri si da la cuptor 20 min.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010
Draga mea, cred că e o bunătate mâncărica asta!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010
Super gustos...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010
Delicioasa propunere.Merita testata.