Am luat acesta reteta de la Oana de pe www.Bucataras.ro si trebuie sa ii multumesc pentru ea pentru ca a iesit o bunatate de pui foarte aromat si fraged. Reteta originala era cu piept de curcan, hribi, cascaval, ardei , ceapa si usturi verde eu am adaptata putin la compozitie ca mi-a lipsit ceapa si usturoiul verde si am pus piept de pui.
Preparare: batem bucatile de carne si le condimentam cu sare si piper. Asezam apoi pe fiecare bucata catia hribi rehidratati ( eu i-am rehidratat cu 100 ml de apa la microunde lasati pe putere maxima 3 minute), o feliuta de cascaval, 2 fasii de ardei si verdeata maruntita .
Rulam dupa aceea bucatile de piept de pui si le prindem cu o scobitoare si le asezam intr-un vas termorezistent. Turnam peste ele amestecul de apa cu ulei si sos de soya, mai presaram putina sare, cativa fulgi de unt si putin cascaval ras si verdeata.
Se dau la cuptor primele 15 minute acoperite cu o folie de aluminiu si apoi eu i-am lasat inca 10 minute fara folie sa se rumeneasca putin .
Au iesit minunate, rumenite si foarte aromate este o reteta excelenta.
Se pot alatura unei garnituri de cartofi sau maca simple cu o salata asortata cum am facut eu, multumesc Oana pentru reteta .
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii