Ingrediente
Pentru 2 persoane, -1/2 kg de cotlet de porc, -2 carnati cabanos sau oltenesti dupa preferinta, -4 -5 catei de usturoi, -50 ml ulei, -100 ml vin alb, -piper, sare,o foaie de dafin, -3-4 cartofi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
5 voturi
Mod de preparare
Cotletul se spala si se feliaza, dupa care se sareaza si condimenteaza.Se bate usor
Carnatii se portioneaza in functie de marimea feliei de cotlet.
Felia de carne se ruleaza in jurul carnatului si se fixeaza cu scobitori.
In uleiul incins, se rumenesc rulourile, si se adauga o cana de apa , condimente, 50 ml vin. Se inabuse, avand grija sa intoarcem din cand in cand rulourile. Daca este nevoie se mai adauga cate un pic de apa. Cand este gata se mai adauga 50 ml vin si usturoiul tocat.
Cartofii se paseaza si se adauga cateva linguri de sos.
Se aseaza rulourile(nu uitati sa scoateti scobitorile) pe o farfurie alaturi de piureul de cartofi.
Se adauga si sosul .
Se poate servi impreuna cu o salata de castraveciori acri.
Pofta buna !!!
vera , 28 martie 2010
bun si interesant
maria mihalache (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009
Cu umplutura se poate jongla asa ca fiecare poate face aceasta reteta dupa cum ii place si dupa cum se simte bine.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009
Daca ai pus alte umpluturi, desigur ca nu sunt la fel! Reteta e interesanta si apetisanta!
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 30 august 2009
Aceste rulouri, acum multi ani, le-am inventat de revelion. Pe atunci nu ma pasiona gatitul. Si de atunci, le-am preparat cu diverse umpluturi. Niciodata cu carnati. Si nu voi gati asa ceva: tocatura ma va duce direct la spital si nici nu-mi plac.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 22 august 2009
Felicitari pentru reteta. Pot sa o gatesc si pentru noi, acasa, chiar daca nu avem oaspeti? :)
COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 04 august 2009
Excelenta, merita sa-ti uimesti oasperii. Felicitari !
Sidy (Chef de cuisine) , 03 august 2009
Bravo !!1 Cand mai faci ca ...ma invit la tine !!!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009
Felicitari pentru reteta.