Batem pieptul de pui ca pentru snitele, il saram si piperam. Pe fiecare felie de pui adaugam una de bacon si una de branza. Rulam si cand sunt gata toate le prajim intr-o tigaie incinsa cu putin ulei. Le prajim pe toate partile si cand sunt aurii adaugam smantana si gorgonzola si lasam sa se formeze o crema. Fierbem 5 minute si mancarea noastra e gata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii