Autor:
alina (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2013
Ingrediente
12 frunze de varza, 1 ceasca de branza, 1 ceasca de parmezan, 1/3 ceasca de lapte, 2 linguri unt, 1 lingura patrunjel, 1 ceasca paste de tomate, 1 ceasca apa, 3 lingurite de sare
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Frunzele de vaza le punem intr-o oala, apoi adaugam apa cat sa le acopere si sarea. Lasam frunzele sa fiarba la loc potrivit pana cand frunzele se inmoaie. Dupa ce au fiert, taiem partea tare a frunzelor pentru a putea sa le rulam. Pana cand facem umplutura pornim cuptorul. Intr-un vas amestecam bine branza, parmezanul, laptele, untul si patrunjelul. Punem pe fiecare frunza crema de branza si le rulam tinand cat mai strans, asezam rulourile intr-o tava si deasupra turnam pasta de tomate amestecata cu apa. Tava o acoperim cu folie de aluminiu si o lasam la cuptor timp de 30 de minute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de varza cu branza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi
Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2013
Apetisante, interesante!