autor:

kok miori

» » Aperitive

Rulouri de vinete cu branza

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
2 vinete lungi taiate in felii pe lungime, sare, 1/4 pahar ulei de masline, , Pt. umplutura de branza:, 225 gr brinza grasa si moale, 125 gr brinza sarata 5% grasime, coaja de lamaie rasa subtire, 3 linguri fire de ceapa taiate marunt

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se pregateste umplutura, se amesteca branzeturile cu coaja de lamaie si cu firele de ceapa se acopera si se da la rece. Vinetele se taie felii nu prea groase si se presara cu sare si se lasa 20 de minute.Se spala sarea si se lasa pe hirtie absorbanta. Se incalzeste o tigaie pt grill, se ung feliile de vinata pe o parte cu ulei si se pun pe partea unsa la grill si cealalta parte se unge si ea cu ulei.

Se lasa citeva minute pe fiecare parte si se ia de pe foc. Pina aici se poate pregati cu o zi dinainte. Pt. a servi, punem pe fiecare felie de vinata o lingura din compozitia de branza si le rostogolim pentru a forma un rulou. Este un aperitiv foarte gustos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana

Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana

Ciupercile se feliaza si se calesc usor in unt la foc mic . Se adauga smantana, nuca muscat, sare

2 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene

  • 1 comentariu

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 18 februarie 2014

    In afara de vinete am facut si jumatati de ardei cu branza la cuptor si se mai poate pregati si un sos de rosii gustos pentru a turna pe rulouri sau ardei.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete lungi taiate in felii pe lungime
  • sare
  • 1/4 pahar ulei de masline
  • Pt. umplutura de branza:
  • 225 gr brinza grasa si moale
  • 125 gr brinza sarata 5% grasime
  • coaja de lamaie rasa subtire
  • 3 linguri fire de ceapa taiate marunt

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

In afara de vinete am facut si jumatati de ardei cu branza la cuptor si se mai poate pregati si un sos de rosii gustos pentru a turna pe rulouri sau ardei.

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada tricolora cu crema de branza