RULOURI DI PIEPT DE PUI CU CIUPERCI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
RULOURI DI PIEPT DE PUI CU CIUPERCI

Ingrediente

  • 300 gr ciuperci din conserva 2 piepti de pui o rosie 4 felii de cascaval sare piper unt si ulei

Mod de preparare

Ciupercile se scurg de apa, se spala si se calesc intr-o cratita cu putin unt. Se pune putina sare si piper si se lasa sa se raceasca. Pieptul de pui se spala si se bate ca pe snitel intr-o punga de plastic sa nu se rupa, se sareaza si pipereaza dupa gust, dupa care se adauga feliile de cascaval, feliile de rosii si siupercile calite.

Se ruleaza, se pune intr-un vas yena. Alaturi se pun si ciupercile ramase. Se toarna putin ulei si se introduc la cuptor pentru circa 30 min stropindu-se din cand in cand cu uleiul din tava sa nu se rumeneasca prea tare. Se scot pe un platou sau farfurie cu garnitura de cartofi nature, piure sau legume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise