Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume

Ingrediente

  • -3 fileuri de porc
  • -1/2 lingurita sare
  • -1/2 lingurita piper macinat
  • -1 lingurita cimbru
  • -1 ou
  • -2 linguri faina
  • -1/2 lingurita sare
  • -ulei pentru prajit
  • -2 linguri cascaval ras pentru salata
  • -1 bucata andiva
  • -3 linguri porumb
  • - o mana masline
  • -1 lingura ulei de masline
  • - sare un praf
  • - zeama de la un sfert de lamaie

Mod de preparare

Fileurile de carne se bat cat mai subtire si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru.

Se face urmatorul amestec: se bate oul cu sare, piper si se amesteca cu faina. Se da fiecare bucata de carne prin acest amestec si apoi se ruleaza. Fiecare rulou se prinde in cate o scobitoare si apoi se prajeste in ulei incins.

Se scot rulourile pe o farfurie si se presara cascaval ras peste ele.

Taiem andiva si adaugam porumbul si maslinele. Condimentam dupa gust cu sare, ulei de masline si zeama de lamaie.

Rulourile se servesc alaturi de salata.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise