Fileurile de carne se bat cat mai subtire si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru.
Se face urmatorul amestec: se bate oul cu sare, piper si se amesteca cu faina. Se da fiecare bucata de carne prin acest amestec si apoi se ruleaza. Fiecare rulou se prinde in cate o scobitoare si apoi se prajeste in ulei incins.
Se scot rulourile pe o farfurie si se presara cascaval ras peste ele.
Taiem andiva si adaugam porumbul si maslinele. Condimentam dupa gust cu sare, ulei de masline si zeama de lamaie.
Rulourile se servesc alaturi de salata.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii