Pestele se pune in apa cu condimente ca sa se dezghete, apoi se tapeteaza cu un servetele ca sa se ia apa si se condimenteaza iarasi cu condimente de peste si se mai lasa inca vre-o 30 de min la frigider.
Apoi pe un platou punem bucatile de peste peste care punem gogosari copti, apoi sunca de pui, si ultima data cascavalul.Rulam bucatile de peste,apoi le dam prin faina alba, prin ou unde am pus sare piper si boia, si ultima data prin pesmet.
Intr-o tigaie punem ulei, si cand este incins punem rulourile la prajit , le prajim pe ambele parti.
Se servesc calde alaturi de garnitura de cartofi, eu am servit alaturi de ghiveci de legume.
Pofta Buna!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii