Pestele se pune in apa cu condimente ca sa se dezghete, apoi se tapeteaza cu un servetele ca sa se ia apa si se condimenteaza iarasi cu condimente de peste si se mai lasa inca vre-o 30 de min la frigider.
Apoi pe un platou punem bucatile de peste peste care punem gogosari copti, apoi sunca de pui, si ultima data cascavalul.Rulam bucatile de peste,apoi le dam prin faina alba, prin ou unde am pus sare piper si boia, si ultima data prin pesmet.
Intr-o tigaie punem ulei, si cand este incins punem rulourile la prajit , le prajim pe ambele parti.
Se servesc calde alaturi de garnitura de cartofi, eu am servit alaturi de ghiveci de legume.
Pofta Buna!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii