Rulouri din piept de pui bacon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulouri din piept de pui bacon

Ingrediente

  • * 1 piept de pui
  • * 1 pachet sunca de padure / bacon feliat
  • * unt
  • * 2 morcovi
  • * 1/2 ceasca de vin alb demisec

Mod de preparare

Pentru inceput taiem pieptul pe jumatate si apoi fiecare jumatate in felii. Ar trebui sa ne iasa cam 6 fasii de piept. Punem fasiile de piept intr-o folie si batem cu ciocanul de snitele. Condimentam cu sare si piper si punem la frigider pana facem umplutura.

ntr-o tigaie punem unt si o picatura de ulei. Taiem morcovii fideluta (cat putem de subtiri) si ii sotam in unt.

Urmeaza asamblarea: 2 felii de sunca / bacon , o fasie de piept de pui, iar la mijloc punem morcovul. Rulam si fixam cu o scobitoare.

Punem rulourile intr-o tava, adaugam putin vin alb, acoperim cu o folie si introducem la cuptor pentru 30 de minute. In ultimile 10 minute ridicam folia ca sa se rumeneasca rulourile. Cam asa arata dupa ce cuptorul si-a facut treaba.

Ca si garnitura am ales cartofii natur fierti in apa cu putin unt si sare. La servire am condimentat cu nucsoara si am presarat patrunjel verde maruntit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise