Pieptul de pui usor batut cu ciocanul de carne (nu foarte tare pt ca nu trebuie sa fie feliile foarte subtiri) le saram si piperam pe ambele parti si presaram pe partea ce urmeaza sa fie rulata, oregano.
Asezam cate o felie de ardei rosu si verde si rulam.
La capat intepam cu cate o scobitoare pentru a nu se desface carnea.
Luam pe rand fiecare rulou si il ungem cu sosul de mustar.
Ungem o tava cu putin ulei de masline si asezam rulourile in tava.
Adaugam in tava restul de ardei rosu si verde felii, ceapa feliata si morcovi taiati rondele si mai presaram putina sare si piper si peste legume.
Acoperim tava cu o folie de Al. si dam la cuptor la 180 de grade timp de aprox 30 de minute, apoi indepartam folia si mai lasam in cuptor 10-15 minute sa se rumeneasca putin.
Si asta a fost tot, avem niste rulouri de pui minunate, aromate si nici nu ingrasa
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii