Pieptul se bate ca pentru snitele, se sareaza, se pun deasupra felii de muschi, ciuperci taiate si ele feliute si cate doua felii de branza topita. Se ruleaza si se prind cu scobitori. Se aseaza in tava cu unt si putina apa. Dupa ce s-au rumenit pe deasupra, se scot, iar in sosul format se pun ciupercile taiate felii mai mari. Cand s-au inmuiat, se adauga smantana in care sa dizolvat o lingura de faina se mai tine in cuptor pana se leaga putin. Rulourile se servesc alaturi de sosul format si cartofi natur cu putina verdeata deasupra.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii