autor:

anuta

» » , , , Retete de Pasti, Aperitive cu carne, Fripturi, Mancaruri cu carne

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 aprilie 2017

Ingrediente
5 pulpe dezosate de pui, 1 legatura mare de patrunjel, 1 lingura de ulei de masline, un praf de sare, 4-5 catei de usturoi, 3-4 foi de dafin, 1 lingurita de legume deshidratate, piper, cateva scobitori din bambus, 100 ml vin roze

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform cu lama unui cutit, in partile mai carnoase, apoi se sareaza, pipereaza si condimenteaza cu legumele deshidratate.

Patrunjelul taiat se blenduieste cu un praf de sare, o lingura de ulei de masline, 3 catei de usturoi si 50 ml de vin roze.

Pe fiecare bucata de pulpa, se intinde un strat de verdeata blenduita, se ruleaza usor si se prind la catete cu scobitori. Fiecare rulou se asaza unul langa altul, intr-o tavita ingusta si inalta (gen cozonac), se stropesc deasupra cu un pic de ulei, se toarna vinul roze, se completeaza cu apa rece, pana aproape sa acopere rulourile, se presara un praf de sare, piper, felii de usturoi, foile de dafin, o lingurita din amestecul de verdeata si se da la cuptor, cca. 30 minute, sa se rumeneasca frumos.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Cuburi cu crema de branza

Cuburi cu crema de branza

Intr-un castron se amesteca bine ceapa tocata foarte marunt (sau data la blender) cu untul, branza

1 vot    2 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Cornulete pascale

Cornulete pascale

Punem oualele si zahar in bolul de la mixer si le amestecam bine. Topim untura su lasam sa se raceasca

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5 pulpe dezosate de pui
  • 1 legatura mare de patrunjel
  • 1 lingura de ulei de masline
  • un praf de sare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3-4 foi de dafin
  • 1 lingurita de legume deshidratate
  • piper
  • cateva scobitori din bambus
  • 100 ml vin roze

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Rulada cu bureti (opintici) Rulada cu bureti (opintici)

Intr-un vas se pun untura, smantana, praful de copt, oul, sarea, faina de grau si se framanta aluatul pana se dezlipeste de pe maini.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Inghetata cu caise si lamaie Inghetata cu caise si lamaie

Se pune laptele dulce intr-o cratita, peste lapte se pun smantana si patru linguri de zahar. Se pune cratita la bain marie si se amesteca

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Drob