Rustic cu ardei si praz

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Rustic cu ardei si praz

Ingrediente

  • 2-3 ardei galbeni si rosii(sau cum ii aveti prin casa)
  • 2-3 fire de praz
  • 1-2 mozzarella
  • 4-5 felii sunca
  • pentru aluat vedeti reteta mea de "pasta brisè" si faceti 2 portii
  • sare,piper,ulei de masline

Mod de preparare

Curatati ardeii si prazul.Intr-o tigaie incapatoare, puneti putin ulei de masline si puneti la calit ardeii taiati fideluta; dupa ce s-au inmuiat un pic, adaugati si prazul taiat rondele,potriviti de sare si piper si lasati pe foc cateva minute pana se inmoaie un pic totul. Luati de pe foc si lasati sa se raceasca. Intre timp, luati tava de cuptor,puneti hartie de copt pe ea si intindeti aluatul in asa fel incat sa dea un pic bordurile in afara tavii circa 3-4 cm.Scurgeti mozzarella de zer si o taiati bucatele pe care le puneti peste aluat,adaugati si compozitia de ardei, iar deasupra feliile de sunca rupte bucatele cu mana.Intoarceti peste compozitie bordurile de aluat le intepati un pic cu furculita ca sa nu se umfle si bagati in cuptorul incins la 180-200°C timp de 25-30 minute. Va doresc Pofta buna! Daca nu puneti mozzarella si sunca si folositi reteta pentru pasta brisè light cu ulei in loc de unt; devine un preparat de post la fel de bun si hranitor.Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise