Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Se zdrobesc biscuiţii puşi într-o plasă de nailon pentru a nu se împrăştia.
Se fierbe cam 5 minute apa cu zahărul si cacaua. Se ia de pe foc si se adaugă margarina, amestecându-se până se topeşte.
Se adaugă biscuiţii zdrobiţi, nucile, stafidele, romul.
Se fac 2 bucăţi puse în folie peste care se pot presăra nuci măcinate. Se lasă să se răcească şi se taie bucăţi.
Este uşor de făcut, se poate consuma şi în post, are un gust minunat de ciocolată şi nucile îi asigură latura crocantă.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii