Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Biscuitii se rup in bucati mici intr-un vas incapator.
Rahatul se taie bucatele mici si se fierbe la foc mic in 120 ml de apa pana se dizolva aproape de tot si devine ca o peltea. Se trage de pe foc, se pune intai cacao, apoi treptat, untul taiat bucatele si nuca taiata. Se toarna acest sirop peste biscuiti si se amesteca bine,se pune esenta de rom. Se iau 2 folii de aluminiu de 30 cm, se pune pe mijloc pe fiecare folie un strat subtire de cocos si deasupra se asaza pe lungime cu lingura compozitia. Se da cu cocos si pe deasupra si se strange bine cu mana, apoi se impacheteaza sub forma de salam. Se strang la capete cele doua ,bucati de "salam" si se pun la frigider pentru minim 3 ore.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii