Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Rupem biscuitii bucatele iar rahatul il taiem cubulete.
Punem intr-un vas pe foc rahatul,laptele,si ciocolata si lasam sa dea 2-3 clocote. Dam deoparte si adaugam cacao amestecata cu zaharul,untul si esenta de rom.
Amestecam sa se topeasca untul si zaharul,lasam sa se racoreasca compozitia si o turnam peste biscuiti si nuca macinata.Amestecam pana sosul de cacao cuprinde toti biscuitii.
Intindem pe masa folie alimentara,impartim compozitia in trei si formam suluri pe care le impachetam strans. Desfacem folia si presaram "salamul "cu nuca de cocos., Il impachetam din nou si il dam la frigider pentru 3-4 ore. Il feliem inainte de servire. Pofta mare!
Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.
Dulceata de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu