Aducem la punctul de fierbere, apa cu sare intr-o oala. Rasturnam pastele si le fierbem pana se inmoaie, apoi le scoatem si le spalam sub jet de apa rece intr-o strecuratoare si le lasam la scurs. Intre timp, intr-un vas de marime potrivita, amestecam, zeama de lamaie, chimenul, putina sare, cu uleiul de masline. Adaugam boabele de porumb, fasolea ( spalata si scursa ), cubuletele de mango, ceapa rosie, piperul,lingurita de coriandru si la urma pastele, mestecand , usor pana la integrarea fiecarui ingredient si pana la obtinerea idealurilor oricarui preparat culinar ; sa aiba aspect, sa miroase bine si sa aiba un gust senzational. Caracteristicile principale ale acestei salate sunt armonia de colori si armonia de arome, vor vedea cei care vor avea curajul sa o faca. Inainte de a servi, refrigeram 30 de minute. POFTA BUNA !!!! CUGETARE : Fiecare asculta numai ce intelege. (Es hortdoch jeder nur, waser versteht) - JW GOETHE
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii