Salata aperitiv de varza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Salata aperitiv de varza

Ingrediente

  • 1 varza de vreo 700 g
  • 3-4 linguri smantana
  • 2 linguri maioneza preparata in casa
  • marar verde
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Preparam maioneza dintr-un galbenus , o lingurita de mustar si 100 ml ulei pus intr-un suvoi subtire putin cate putin.

Varza o taiem julien subtire sau o dam pe razatoare , o saram si apoi o amestecam putin sa se omogenizeze.

Lasam varza asa vreo 15 minute, apoi o stoarcem bine in pumni, o punem intr-un bol in care o vom amesteca cu sosul. Smantana cu maioneza, cu mararul tocat marunt si zeama de lamaie este sosulpe care il amestecam cu varza taiata. Dupa ce s-a omogenizat asezonam daca mai este cazul si salata noastra e gata.

Sa nu uitati sa lasati cateva ore alata la frigider, inainte de a o servi.

Daca aveti si paine moale scoasa din cuptor, va puteti declara fericiti...Sau poate rosii proaspete din gradina.....

Daca nu doriti sa puneti smantana , atunci alegeti varianta cu iaurt sau lapte batut si atunci nu mai adaugati nici zeama de lamaie.

Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/08/salata-aperitiv-de-varza.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise