Ingrediente
Eu am facut supa, pe gaina, pieptul si zarzavaturile le-am folosit la salata., 4 morcovi mari fierti, 3 patrunjei fierti, 1 telina mare fiarta, 3 oua fierte tari, 1 piept de gaina(pui) fiert, 5 castraveciori murati, 1 rodie, Mustar, Sare, Piper alb, Maioneza
Dificultate: Medie | Timp: 1h
33 voturi
Mod de preparare
Aranjam salata pe un platou, o imbracam cu maioneza si ornam dupa imaginatie cu oul ramas, feliute de castravecior, seminte de rodie, si frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 februarie 2014
Marian Dirnu
Baciuc Claudiu , 25 decembrie 2013
asa este.unde-i mazărea?
Marian Dirnu , 23 decembrie 2013
salata a la russe!!!!.............ceea ce ai scris tu este altceva........
Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 februarie 2011
Multumesc Mimo, iti recomand cu mare drag combinatia cu rodie...e grozav de buna! Pupici.
Mimo (Chef de cuisine) , 03 februarie 2011
Ce bine arata salata ta!!!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2011
Multumesc draga Sidy, de urare si ma bucur tare mult ca ai incercat si ca v-a placut salata boeuf cu rodie. La multi ani ! si tie si familiei tale, in noul an. Pupici.
Sidy (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2011
La multi ani cu multa sanatate in noul an !!! Dupa cum ti-am promis am testat reteta ta si a fost delicioasa. Salata de boeuf cu rodie a fost prima care s-a terminat din platouri.... Multumesc Lia !
Lia Maria (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2010
Multumesc mult draga mea anaandronel, ma bucur ca-ti place si sa ne spui si noua care au fost reactiile, dupa ce vei incerca combinatia... Pupici cu drag. La multi ani ! 2011 sa va aduca multa sanatate si fericire !
Lia Maria (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2010
aandradaa, multumesc si astept impresiile tale, dupa ce incerci combinatia... La multi ani ! 2011 sa-ti aduca tot ce-ti doresti. Pup.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2010
Pup, Mimi si: La multi ani ! 2011 sa-ti aduca tot ce-ti doresti tu.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2010
Kok-miori, multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca ti-am starnit interesul de a incerca si aceasta combinatie. Astept sa-mi spui daca ti-a placut... La multi ani ! 2011 sa-ti aduca multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti tu. Pupici.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2010
Luana, draga mea, multumesc tare mult pentru aprecieri. La multi ani ! 2011 sa-ti aduca sanatate, fericire si realizari multe. Pupici.
anaandronel (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2010
Ce bine arata!! si eu am sa incerc cu rodii asa in salate verzi am mai pus dar nu mam gindit ca as putea sa pun in salata beauf.Aici va prezint si eu salata mea de craciun fara rodii dar cu succes la masa.***** de la mine ,foarte deosebita!!
aandradaa (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2010
fantastica idee! cu siguranta o voi incerca *****
mimi (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2010
Multumesc pt explicatii cand voi gasi rodii acrisoare voi incerca reteta asa cum e .
kok miori (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2010
Interesanta reteta niciodata nu m-am gindit sa adaug rodie la salata dar am sa incerc si eu. Rodia este foarte sanatoasa si sucul ei il folosesc in diferite mancaruri caci da un gust aparte iar sucul de baut este minunat iar eu am facut lichior din rodie.
Luana (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010
Exceptional.Felicitari Lia pentru reteta si prezentare.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010
Draga Mihaela11, multumesc pentru explicatiile date, nici eu nu o face-am mai bine...Pupici cu drag.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010
Sidy si Adelina astept sa va aud parerile...dupa ce veti incerca aceasta combinatie. Succes !
Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010
Multumesc Mimi, poate acum dupa explicatiile date de Mihaela11, vei incerca si tu aceasta combinatie. Succes!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010
Mihai, multumesc !
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010
Aromata si superba!***** Draga mimi, rodiile sunt de doua feluri: dulci si acrisoare; cele dulci se folosesc la prajituri, creme si cocteiluri, cele acrisoare la salate si mancaruri cum ar fi salata de couscous " tabuleh",salata de paine" fatoush". De asemenea se foloseste si sucul concentrat de rodii: la mancaruri cu vinete, linte,ficat de pui, etc. Felicitari Lia pentru asa o reteta deosebita!
Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2010
Ador rodiile! Le-am pus în orice salată, în iaurt. Cred că face mai uşoară salata cu maioneză! O să încerc.
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2010
ce bine arata! Bravo!
Sidy (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2010
Delicioasa Lia !!! Si arata asa de fain.... Sigur am sa o testez ! Ai de la mine * * * * *
mimi (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2010
Ai facut niste fotografii reusite arata f bine insa nu cred ca as avea curaj sa pun rodii. I-mi plac sunt f bune insa nu stiu daca pe salata. Zimi cum e la gust te rog.
mihai (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2010
Deosebita reteta, frumoasa prezentare. Felicitari!