Salata beouf

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Salata beouf

Ingrediente

  • 3 cartofi roz
  • 1 morcov
  • 100 gr mazare din conserva
  • 3 castraveti in otet sau murati
  • ardeii sau gogosari in otet
  • 200 gr parizer de pui
  • maioneza
  • zeama de lamaie
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii si morcovii se spala si se se pun la fiert in apa rece cu foarte putina sare. Cand sunt fierti se scurg, se lasa sa se raceasca si se curata.

Cartofii, morcovul, castravetii, ardeii si parizerul de pui se taie cubulete.

Toate ingredientele se amesteca, se sareaza, se pipereaza si se adauga maioneza, lingurita de mustar si putina zeama de lamaie.

Se aseaza pe platou si se orneaza cu maioneza cu ardeii, masline ou fiert etc dupa fantazie.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni